Image
VoIP de la Tehnological

Sunetul nu a fost niciodata mai clar

Ce este VoIP?

Cunoscuta si ca telefonie prin internet, prin VoIP (Voice over Internet Protocol) se digitalizeaza semnalele informatiilor de voce, constituindu-se astfel o retea IP. Informatiile analogice sunt codificate in digital prin software specific, iar pentru redare semnalul este modificat inapoi prin aceeasi medota. Pentru ca un sistem VoIP sa functioneze, este nevoie si de o retea privata pe care practic utilizatorii o impart intre ei platind furnizorului o taxa lunara.
Cele doua avantaje ale acestui sistem sunt claritatea mult superioara a transmisiei si confidentialitatea - la fel de ridicata ca o retea privata.

De ce VoIP de la Tehnological?

Tehnological foloseste pentru reteaua sa VoIP cele mai moderne echipamente si solutii prin care asigura trafic (upstream si dowdstream) de calitate si latenta minima (adica timpul scurs intre terminalul emitator si cel receptor).
In pachetele VoIP de la Tehnological, companiile beneficiaza de facilitati pentru conexiuni la alte canale de comunicatii, cum ar fi fax, conferinte video sau voce, telefoane fara fir.

Telefonia fixa de la Tehnological

Convorbiri nelimitate la cele mai mici preturi

Image

Cu Tehnological beneficiezi de un abonament personalizat prin care poti comunica oricat doresti. Beneficiezi de instalare gratuita si telefoane la cele mai mici preturi. Inregistreaza-te pentru a afla daca locuinta ta este acoperita de telefonia fixa de la Tehnological. Solicita oferta personalizata.

  • Personalizare abonament
  • Instalare gratuita
  • Preturi prietenoase
  • Suport tehnic